Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op markt.startpagina.nl

Huur waterloopballen en Stand Up Paddle (SUP) boards via wetterwillefriesland.nl

  • info@wetterwillefriesland.nl

    Altijd succes, we komen naar je toe met SUP boards en/of waterloopballen!

    Suppen: Beweging, Balans, Conditie, Fun! Nederlands meest groeiende watersportactiviteit!

    Nu bij wetterwillefriesland, te huur: Stand Up Paddle (SUP) boards te huur! Al staande peddelen over de grachten, meren, sloten, rivieren ed, op ieder water geschikt!

    Geschikt van jong tot oud!

    Goed uitzicht door al staande te peddelen!

    Zonder training voor iedereen toegankelijk!

    Fun van één uur tot een gehele dag!

    Inspannend, ontspannend!

    Gezond in de buitenlucht!

    Wedstrijdmogelijkheden!

    Superleuke activiteit voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, buurtverenigingsactiviteiten, gezinsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding of markten, braderieen, evenementen en dorpsfeesten.

    Het kan in Wommels maar de SUP boards kunnen ook gehaald of gebracht worden voor op gewenste locatie. Ook combinaties met waterloopballen en supboards mogelijk!

    Eerste uur €10,00 per board. Waterloopballen € 40,00 per uur incl. begeleiding.We komen naar je toe! Op iedere gewenste en geschikte lokatie komen we naar je toe!

    Actief, sportief en altijd succes! LOPEN OVER HET WATER ZONDER NAT TE WORDEN!

    Superleuk voor ieder kinder, vrijgezellen, familie, bedrijfs, buurtfeestje of voor dorpsfeesten, evenementen en markten!

    kijk op wetterwillefriesland of bel gerust! 06-55890689

    Bel gerust voor vragen, info via wetterwillefriesland

  • St. Mannen voor KiKa

    Graag willen wij u informeren over een braderie (Midwinter fair) die wij organiseren op koopzondag 2 februari op de Brink in het centrum van Deventer. Tijdens deze dag zal er een grote braderie plaatsvinden met meer dan 60 kramen, is er vermaak voor de kinderen waaronder clowns, een draaimolen en springkussen, is er een loterij en komt er de gehele dag door live muziek van verschillende artiesten. De brink is het grootste stadsplein van Nederland en bevind zich midden in het centrum van de stad. Omdat er deze zondag tevens koopzondag is zullen wij hierdoor een extra stroom bezoekers naar deze KiKa Midwinter fair trekken.

    De kosten die wij deze dag berekenen voor het huren van een kraam of standplaats bedragen:

    - Marktkraam 4 meter € 55,00

    - Marktkraam 8 meter € 95,00

    - iedere 4 meter kraam extra € 30,00

    - Eigen kraam 4 meter € 45,00

    - Eigen kraam 8 meter € 75,00

    - Stroom € 12,50 per aansluiting

    - Horecakraam € aantrekkelijke prijzen

    - Kermisattractie € aantrekkelijke prijzen

    - Marktkraam voor Goede doelen € 35,00

    Mocht u op onze braderie een kraam huren dan komt dit bedrag volledig ten goede aan kinderen met kanker en onderzoek naar genezing. Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW. De braderie zal plaatsvinden op koopzondag 2 februari 2014 van 12:00 tot 18:00 uur op de Brink te Deventer.

    Wilt u meer te weten komen of u inschrijven voor een plaats of kraam dan kunt u contact met ons opnemen via info@mannenvoorkika.nl

    Voor meer informatie over deze braderie kunt u ook een kijkje nemen op onze website http://www.mannenvoorkika.nl/standplaats/.

    Wij hopen een positief antwoord terug te mogen ontvangen. Mocht u nog collega's kennen die ook graag op markten willen staan dan waarderen wij het als u onze braderie bij hen aanbeveelt. Samen staan we sterk voor kinderen in hun strijd tegen kinderkanker.

  • Tycho

    Beste

    Zou ik met mijn verkoopwagen op uw markt kunnen gaan staan.

    En wat zijn hier de kosten vahier van.

    Gr Tycho