Graag willen wij u informeren over een braderie (Midwinter fair) die wij organiseren op koopzondag 2 februari op de Brink in het centrum van Deventer. Tijdens deze dag zal er een grote braderie plaatsvinden met meer dan 60 kramen, is er vermaak voor de kinderen waaronder clowns, een draaimolen en springkussen, is er een loterij en komt er de gehele dag door live muziek van verschillende artiesten. De brink is het grootste stadsplein van Nederland en bevind zich midden in het centrum van de stad. Omdat er deze zondag tevens koopzondag is zullen wij hierdoor een extra stroom bezoekers naar deze KiKa Midwinter fair trekken.

De kosten die wij deze dag berekenen voor het huren van een kraam of standplaats bedragen:

- Marktkraam 4 meter € 55,00

- Marktkraam 8 meter € 95,00

- iedere 4 meter kraam extra € 30,00

- Eigen kraam 4 meter € 45,00

- Eigen kraam 8 meter € 75,00

- Stroom € 12,50 per aansluiting

- Horecakraam € aantrekkelijke prijzen

- Kermisattractie € aantrekkelijke prijzen

- Marktkraam voor Goede doelen € 35,00

Mocht u op onze braderie een kraam huren dan komt dit bedrag volledig ten goede aan kinderen met kanker en onderzoek naar genezing. Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW. De braderie zal plaatsvinden op koopzondag 2 februari 2014 van 12:00 tot 18:00 uur op de Brink te Deventer.

Wilt u meer te weten komen of u inschrijven voor een plaats of kraam dan kunt u contact met ons opnemen via info@mannenvoorkika.nl

Voor meer informatie over deze braderie kunt u ook een kijkje nemen op onze website http://www.mannenvoorkika.nl/standplaats/.

Mocht u nog collega's kennen die ook graag op markten willen staan dan waarderen wij het als u onze braderie bij hen aanbeveelt. Samen staan we sterk voor kinderen in hun strijd tegen kinderkanker.