Antiek-Boeken-Brocante-Kunst Driedaagse in WC Bisonspoor Maarssenbroek

Bewoners uit Maarssen en alle belangstellenden uit de regio Vechtstreek en Utrecht en omgeving kunnen drie achtereenvolgende dagen in Winkelcentrum Bisonspoor een excl…usieve Antiek-Boeken-Brocante-en Kunst Markt bezoeken. Op vrijdag 21 febr en het weekend 22 en 23 februari etaleren en presenteren tientallen exclusieve standhouders een zeer gevarieerd aanbod aan leuke brocante- en kunstobjecten, boeken, curiosa en talrijke artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd. Voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen en zeker iets te koop tegen betaalbare prijzen. Standhouders, organisatie en de middenstand Bisonspoor verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. Kom een kijkje nemen. De toegang en het parkeren is gratis.

Vr 21 za 22 en zo 23 feb 2014 MAARSSENBROEK Antiek-Brocante-Boeken-Kunst WC Bisonspoor, 3605 KG resp. 12-21; 9-17; 11-17 uur. Info: Gea v.Vulpen, Tel. 06-12322115 Email gea.v.vulpen@casema.nl Site www.geavanvulpen.nl

+++++++++++++++++++++++++++++

Buro Van Vulpen organiseert exclusieve evenementen

Buro Van Vulpen is op 21-22-23 febr. 2014 te gast in het Winkelcentrum Bisonspoor te Maarssenbroek met een driedaagse Boeken- Kunst – Brocante en Hand Made markt. Op 1 maart zijn we te vinden in Voorschoten in de Schoolstraat met een Boeken-Kunst en Brocante markt met een extra thema Kunst of Kitsch taxatie in de Kerk. Elke tweede zondag van de maand is er op het Deltaplein en Boulevard te Kijkduin een Boeken- Kunst en Brocante- Hand Made Markt aan Zee. Op zaterdag 15 maart organiseren wij een Boeken- Kunst - Brocante en Hand Mademarkt in Hilversum op de Groest. Op 22 maart komen veel standhouders en bezoekers naar Den Haag bij het winkelcentrum Willem van Royaardplein met een Boeken- Kunst – Brocante en Hand Made markt. Verder is er in de maand maart nog een boekenmarkt in Oegstgeest op 29 maart en op 30 maart in Voorschoten een boeken -kunst en Brocante markt met een Biologische markt. In het weekeinde van 5 en 6 april 2014 is het Brocante in Wijk bij Duurstede en zullen diverse brocanteurs, kunstenaars en verzamelaars het gehele weekeinde met een tafel te gast zijn in de winkels, restaurants en galeries. Op zaterdag komen daar liefst 60 extra exclusieve deelnemers bij in de Grote kerk en op de gehele Markt. Op zondag zullen ook zo’n 60 extra deelnemers op de gehele markt, het bospad van het kasteel en het Kasteelplein te Wijk bij Duurstede te vinden zijn. U kunt daar voor nog inschrijven.

Zie voor de volgende markten de website www.geavanvulpen.nl en/of neem contact op met 0612322115